Blueberry Tart
Saye rindu awak...
Sunday, July 15, 2012 ϟ 8:09 AM ϟ 0 sweets

Assalamualaikum and hi guys :') k harinih 15.7 aku dgn die genap sebulan and semalam aku meet die. hmp lepas jugak rindu. tpy skrang aku tgh sedeh. sdeh sgt sgt. fon aku kene tarik. ya Allah, lepas satu satu dugaan kau bagy kat aku. aku tak kuat ya Allah nak hadap semua nih. aku lemah. lemah sgt skrg nih. dari semalam aku nanges pkir pasal bnde nih. hidup aku tak tenteram. gentle tade mood aku nak sekolah esok. hmp biyyyy, aku nakkk kauuuuuuu :'((( aku takk kuat. aku rindu kau biyy. aku nakk bbm dgn kau, nak text kau, nak call kau :'(( knp bnyakk sgt dugaan yg kau bagy kat aku ya Allah :'( aku dh penat nak menanges tiap hari. aku tak larat. hmp biyy, aku harap sgt kau tak buat bnde yg aku tak suke belakang aku. aku mintak maaf if aku buat kau bosan lepas nih. aku tak tahu bile aku boleh dpt fon aku balek. hmp seriously bbiyy rindu biyyyyyy :'((( rindu nakk bbm dgn biyy. biyy jge diri ehhh. tamao gatal gatal tau sayanggg. kau aku punye biyyyy. aku tak rela hilang kauuuu biyyy :'( hmp ya Allah kau kuatkan aku. tabahkan hati aku ya Allah. guys, doakan hope relay aku dgn die kekal. aku dah tanakk orang laen selalen die. whatever happen biyy, bbiyy tetap sayang biyy and bbiyy takkan carik laen. aku akan always engat kau, sayang kau, rindu kauu biyy. aku takkan lupe kau. kau ckap kau akan tunggu aku kan? hmp tunggu tau biyy. aku akan cube tok dapatkan fon aku balek. aku tak rela mcm nih tiap tiap hari. terseksa sgt. aku rindu kauu. hmp :'(( janji eh jgn curang. aku takot sgt hilang kau. jage diri elok elok tauu yang. jgn lupe makann, makan ubat. and bbiyy doakan hope ayah biyy cepat sembuh. hmp Iloveyou so muchhh muchhhh Syed Nor Hafiez :'((

 Hmp nakk nangessss :'(( 


OLD ϟ NEW

De Owner ϟ

Welcome to my world.Im De owner of this blog.Please be nice here and behave yourself. Please don't copy anything here. use your own word k.

Speak Now★

Navigations★

Entry About ϟ Linkies