Blueberry Tart
Yeahh loveyouu :*
Friday, June 22, 2012 ϟ 12:40 PM ϟ 0 sweets



Ehemm ehem assalamualaikum and hi guys :) Hee lame enn enn aku tak hapdet belog nih? Yeahh missyou much guys! :* :* so how are uolls? Sihat? kalau sihat alhamdulillah :) Hehe k guys aku nak story nih yg aku dpat KS baru. wink winkk serious happy k. name die Syed Nor Hafiez. kiteorang kawen 15 June 2012. yeahh biyy engat tarikh nih smpai awak mampus tau :D Muahaha. die gedik k. sgt gedikk. geram je aku dgn die nihh. suke sgt buat aku marah. k takpe takpe tunggu jmpe minggu depan k biyy saye tampa tampa awk ;)

Hee k aku kenal si gedik nih pun dari pecebukk. die add aku dulu then aku app patuh kiteorang kenal kenal. mule mule just kenal kenal camtuh camtuh je patuh dh lame tuh baru rapat sikit. aku story masalah aku kat die. k first aku kenal gedik nih die sgt memahami aku k. hehe loveyouu bongok :* then die bnyak nasihat aku bagai. tah mcm mane aku boleh jatoh hati pulak kat die. act first time die add aku tuh mmang aku dh minat kat die pom :D patuh aku bukak profile die tengok tengok dh ade relay. k pasrah hbes wehh :3

Then harituh aku bukak profile tengok relay die dh single. happy giler kot :D then time tuh plak die IM aku perghh mmang berbunge bunge hati aku woi. hehehe :D happy doe. care die layan aku tuh yg buat aku suke die :) die sgt sweet k. untung aku dpat die ~ winkk winkk :D Lepass dahh chat chat tuhh tetibe die ckap die suke aku. serious terkejot berok aku wehh. gile gentle doe gedik aku nihh. tapy dlam terkejot terkejot tuh aku happy giler babeng sebenanyaa. yelahh org yg aku minat aku dpat kenn. hehe patuh 15 june aku dah jadik milik die :) happy sgt weh. die sweet, caring. sayanggs awak sgt biyy. engat tau sume janji janji awakk kat kite. serious kite sayanggs awak sngt nihh. kite takk maen maen. 

Hmp awakk kat sane jngn nak menggatal pulakk. awakk jaoh. kite takk nmpak ape awakk buat. kite takk rela hilangg awak biyy. awakk saye punyee. and and thanks tau biyy awak bgy lagu tuh kat kitee. happy sgt. tiapp hari bbiyy denga lagu tuh :) thanks tau sayanggs. awakk janji dengan sayee ken ken one day if kite break awakk akan carik saye balekk kan? k saye pegang erat janji awak yg satu tuh. saye taknak janji janji awak tuh sume janji kosong. boleh pkai just for 2 3 days. tak rela nak nanges dah. K guyss doakan for ours happines k. aku harap sgt aku dengan die kekal. bia lah org nak ckp ape pom. pedulikk ape akuu yg penting aku sayanggs die and die aku punyee. engat, even bbiyy layan jantan sana sini, chat dengan jantan sana sini tapy hati bbiyy tetap untuk awakk biyy. sayee sayanggs awakk sangat. jujo bbiyy ckp caree biyy layan bbiyy, caree biyy ckap dengan bbiyy same sangat dengan ex bbiyy. bbiyy happy sangat dpat kenal dengan awakk biyy. jangan tinggalkan kite tau tauu :**

Biyy, awak dengar lah lagu Doaku untukmu sayang. lagu tuh khas saye bgy untuk awak :) saye taknak hilang awak tauu. whatever happens kite akan lalui same same k. Hmp biyy, if awak nmpak ade bintang deret tiga kann, tuh means I LOVE YOU <3 k for you sayangss. melovesyoumuch biy. jangan pernah sesekali awak cuba ucap perkaaan break k biyy. saye takk suke denga perkataan tuh. awak janji takkan tinggalkan kite kan? awak janji awak takkan carik laen kan? awak janji awak akan jagee kite kan? hmp k kite percaya awak biyy. 

K lahh guys penat aku taip pepanjang nihh. btw thanks for reading my dear readers :) sory if entry nih terlampau panjang. aku buat entry nih khas untuk kepeng aku. if korang tak suke boleh go k. tak pakse korang untuk bace. Syed Nor Hafiez, sayeee sayang awakk. sayee takkan pernah jemu untuk ucap iloveyou kat awak. awak segalenye untuk sayee biyy. K loveyoumuch Hafieyza :* 

                                                                                                   Lots love, Zaty    


OLD ϟ NEW

De Owner ϟ

Welcome to my world.Im De owner of this blog.Please be nice here and behave yourself. Please don't copy anything here. use your own word k.

Speak Now★

Navigations★

Entry About ϟ Linkies