Blueberry Tart
ya Allah, tabahkan hati aku.. :'|
Sunday, April 15, 2012 ϟ 10:55 AM ϟ 0 sweets



Assalamualaikum and hi guys :') hm nmpak gmbar atas tuh? yeahh gmba tuh khas untuk kau capital S. tdi, 15.4 pkul 10.10 am aku break dgn die. ya Allah, sumpah aku tak kuat :'( knp bende nih mesti berlaku lagi dlm hidup aku? knp?! :'( aku sayang kau biy knp nih yg kau mintak :'( aku nak aku ade dlam hidup aku. skrg, aku hilang tempat bermanje, hilang tempat mengadu and everything :'( lepasnih, dah takde org amek berat pasal aku mcm mane kau amek berat pasal aku biy. dah takde org nak mara aku if aku tak makan, dah takde org nak mara aku if aku tak pegy sekolah, dah takde org nak mara aku if aku kelua malam lepak :'( hm biy, aku sayanggg kau. aku nak kau. dari pagi tadi aku nangis pkir pasal kau. selalu pkul 12 mesti aku buat ss kan, aku call kau, gurau gurau dgn kau tpi skrg sumenye dah takde! :'( and lepasnih dah takkan ade sape halang kau nak keluar, nak lepak sampai tak balik ruma, nak menggedik dgn tine lain dah. dah takde org lagi dah nak mara mara kau if kau buat mende tak elok. hidup kau dah bebas skrg kan :') hm aku tahu itu yg kau nak. hm biy, thanks sebab hadir dlam hidup aku and happykan aku even cume 11 hari je. serious aku happy sgt dpat kenal dgn kau. even cume 11 hari tapi bagi aku kite mcm dah lame sgt. sory selama kite coup aku bnyak buat kau menanges, buat kau sakit hati, buat kau mara. hope kau jumpe girl lebih better dari aku. aku doakan hope kau always happy k sayang. kau jgn lupe aku tau. aku sayang kau. sayang sgt biy. kau jage diri tau sayang. jgn lupe makan nnti kau sakit. aku janji dgn kau takkan penah muncul lagi name Eyzaty dlam hidup kau. aku tahu care tuh je yg boleh buat kau happy kan sayang? :') hm takpelah, aku always doakan hope kau bahagia dgn girl pilihan kau. takmo nanges nanges lagi. thanks sebab kau sudi sayang aku, cinta aku. aku appreaciate sgt. aku nak kau tahu biy, aku tetap sayang kau even aku nih gf org. up to you nak percaye ke tak tapi yg penting aku akan tetap sayang kau and takkan pernah berhenti menyayangi kau biy. tuh janji aku. biy kau nak tahu tak, if aku rindu kau kan, mesti aku denga lagu sepenuh hati yg bagi kat aku tuh then tengok bintang. aku bace text kau, tengok gmba kau. hm aku rindu kau biy :'( aku tahu kau pun still sayang kat ex kau kan? hm pegy lah kat die. hope korang happy. takpe, aku always doakan kau. mybe die je boleh buat hidup kau bahagia :') aku redha dengan sume nih. last, aku sayang kau sangat weh. aku harap satu hari nanti kau akan nampak cinta and sayang kat kau :') jage diri tau. iloveyou sayang :'* 

                                                                                                                 Lots love, Zaty 


OLD ϟ NEW

De Owner ϟ

Welcome to my world.Im De owner of this blog.Please be nice here and behave yourself. Please don't copy anything here. use your own word k.

Speak Now★

Navigations★

Entry About ϟ Linkies