Blueberry Tart
Imma strong.
Friday, April 6, 2012 ϟ 1:07 AM ϟ 0 sweets


Assalamualaikum and hi guys! :) ohya, lamekan aku tak hapdet belog nih. hehe aku buzy study lah. lewz study lah sgt. haha korag mesti rindu aku kan? k i miss you back :* hehe gilo dah. korang sume sehat tak? klau sehat alhamdulillah :) aku sehat je just muke aku dah hitam ._. biasalah org aktif kan :P hehe takde lah aku kawad lah thats why hitam. hm act bnyak sgt aku nak story. if korang larat bace lah smpai habes tau. post nih jiwang punya. hehe :D k start.

hm firstly aku nak ckap yang aku rindu kau sgt wahai my dear ex. boleh dikatakan tiap malam nanges psal kau. tapi takpelah salah aku jugak buat kau ceni. hm second, happy birthday wehh. seriously aku terkilan sgt sebab tak dpt celebrate birthday dgn kau mcm tahun lepas. i miss that time so much ;'/ aku rindu nak kau suapkan  cake kt aku. hm aku rindu everything about kau kecik. aku tak boleh tipu diri aku lagi. takpelah maybe nih sume dugaan dari tuhan kan. aku hanye mampu doa hope kau always bahagia. ingat, whatever happe, i love you untill my last breath :'| jage diri ehh, if sakit jangan lupe makan. iyeeyouu kecik ;'/
                                                                                                                  Lots love, Zaty 


ϟ NEW

De Owner ϟ

Welcome to my world.Im De owner of this blog.Please be nice here and behave yourself. Please don't copy anything here. use your own word k.

Speak Now★

Navigations★

Entry About ϟ Linkies