Blueberry Tart
Hm iloveyou.. :'(
Friday, April 13, 2012 ϟ 7:44 PM ϟ 0 sweets



Assalamualaikum and hi guys :') act en aku tk tahu knp harinih aku rase nak nangis je. hm aku rindu die sebenanya. aku rase serbasalah sgt buat die mcm nih. aku langsung tak call die satu hari. ya Allah kejamnya aku nih kan? hm :'( biy, i'm sorry. aku tak bermaksud nak buat kau tertunggu. aku langsung tak call kau satu hari, aku abaikan kau. hm aku mintak maaf :'( aku sayang kau wehh. aku taknak hilang kau. kau nak aku berubah en? hm aku try berubah untuk kau biy. demi kau. aku harap sgt kau tak tipu aku. kite jaoh en aku tak nmpak ap yg kau buat. hm takecare tautau kat sane. aku sayang kau giler. jgan curang dgn aku tautau. 

                                                                                                  Lots love, Zaty 




OLD ϟ NEW

De Owner ϟ

Welcome to my world.Im De owner of this blog.Please be nice here and behave yourself. Please don't copy anything here. use your own word k.

Speak Now★

Navigations★

Entry About ϟ Linkies