Blueberry Tart
Ya Allah, aku sayang dieeeeeee :'((
Monday, August 6, 2012 ϟ 2:21 AM ϟ 0 sweets


Assalamualaikum and hi guys. hmp k skarang mmang aku tersangat sangat lahh sedih. semalam 5/8, 3.55 pm aku dengan die dahh takde pape. hmp ya Allah kenape berat sangat dugaan kauuuu bagi kat akuuuuuu? :'( akuu sayangkan diee. sayang sangat. hmp biyy, kenape awakk mintak sume nihh biyy? kenapeee? :'( awakk tahu saya sayangg awakk teramat sangat. kenape awakk hancurkan hati saya biyy? kenapee? hmp :'( mane janji janji yang awakk takkan tinggalkan saye, takkan hancurkan hati saye, buat saye bahagia. mane sume tuhh biyy? mane! :'( kenape awakk kejam sangat buat saya mcm nihh :'(((( saye taknak hilang awakk. tak sangke awakk buat saya mcm nihh. sayee nakk kite kekal biyy. saya nakk hafieyza kekal tapy harapan sayaa sumenye hancur :'( terima  kasihh awakk buat saya merane. dari semalam saye menanges smpai lahh sekarangg. tak sangke sampai mcm nih awakk buat kat sayaa. sayaa sayangg awakk tahu takk. sayang sangat :'( lepas nihh saye akan rindu nakk denga awakk pnggil saye bbiyy, sayangg, gedik, gemokk, iloveyouu and everything :'( hmp saye nakk awak balik Syed Nor Hafiez! :'((( saye takk boleh hidup tanpe awakkk. ya Allah kau kuatkan untuk tempuh sume nihh :'( saye takk kuat biyy. saye nakk awakk balik :'(( saye rindu awakkk. saye rindu nakk gedik gedikk ngan awakk, mnje manje dengan awakk. saye takk rela and takk sanggup nak tengok awak dengan perempuan laennn :'( saya sayangg awak and awakk masih sayaa punyeeeee :'( hmp takpee. saye akan tetap tunggu awakk. hati saye hanye untukk awakk. sayang saye, rindu saye, cinta saye hanye untuk awakkk boolat boontal :'( awak satu satunya kesayangan sayeeeeeee :'( hmp saye nakk awakk biyy. saye nak awakkkkkkkkkkk :'(((( dari tady saye tengok gmba awakk, gmba kite, bbm awakk yang saye screen shot, IM kite dulu. saye rindu sume tuhhh. saye rindu nak manje manje dengan awakkk boolat boontall :'( saye ingat kite boleh kekal lame tapy cume sebulan setengah. even sebulan setengah bagy orang laen sekejap tapy bagy saye lamee biyyy. bnyak kenangan saye dengan awakk dalam mase sebulan setengah tuhh :'( awakk dahh bnyak buat saye happy, ketawa. saye rindu waktu first kite jmpeeee :'( hmp lepasnihh saye akan rindu nakk pelok awakk, ciom awakk, gigit tangan awakk, pndang mate awakkk, pndang senyuman manje awakk mcm dalam gmba tuh :'( hmp biyyyyyyyy, saye takk kuatttt :'(( saye rindu awakk sangat. saye nakk awakkkkk :'( gmba awakk still jady walpaper fon sayee, name awakk kat contact fon saye still jantung hati lagyyy . hmp sayeee nakk awakkk. saye rinduu awakkkk :'( papepun thanks sayang sebab dah hadir dalam hidup saye selama sebulan setengah. saye happy sangat sangat. takpe, saye akan ingat sume janji janji awakkk and segala kenangan saye dengan awakk saye akann tanamm dalam hati sayee. saye takkan pernah lupe kat awakk walau sesaat punn. sayee harap dan saye berdoa semoga Allah satukan kite balikk. sayee akan tetap tunggu awakk biyy. saye taknakk orang lain. saye cume nakk awakkk. cume awakk Syed Nor Hafiez :') awakk jage diri baik baikk. sayee always sayangg awakk and takkan pernah benti menyayangi awakkk boolat boontal :') 


OLD

De Owner ϟ

Welcome to my world.Im De owner of this blog.Please be nice here and behave yourself. Please don't copy anything here. use your own word k.

Speak Now★

Navigations★

Entry About ϟ Linkies